Home » , , , , , » Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Download Fuld

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Download Fuld

Spille streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-kvalitet. Se streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition-format. Fuld streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i bedste video format. Se fuld film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top videoformat. Spille film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i video i høj kvalitet.


Du vil se en fuld beskrivelse af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten nedenfor:
 • Original titel : An American Tail: Fievel Goes West
 • Film titel : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten
 • År for film : 1991
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1991-11-21
 • Virksomheder af film : Universal Pictures, Amblimation,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 75 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.2
 • Youtube ID film : IqyBOl6Tt00
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,ES,NB,NL,DA,NO,PL,RU,HU,FI,
 • Cast af film :Catherine Cavadini (Tanya Mousekewitz (voice)), James Stewart (Wylie Burp (voice)), Dom DeLuise (Tiger (voice)), Amy Irving (Miss Kitty (voice)), Erica Yohn (Mama Mousekewitz (voice)), Phillip Glasser (Fievel Mousekewitz (voice)), Nehemiah Persoff (Papa Mousekewitz (voice)), John Cleese (Cat R. Waul (voice))

0101329

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten er den rigtige film manufacured af Universal Pictures, Amblimation, med anvendelse af en beskrivelse af filmen er "Familien Muskowitz opdager hurtigt, at Amerika ikke er den rene idyl. De bor i en ussel baggård i Bronx. Her er gaderne ikke fulde af ost, der er stadig katte, der angriber, og det er stadig en kamp at skaffe mad på bordet. Lillesøster Tanya drømmer forgæves om en sang-karriere og Fievel vil gerne være en barsk sherif som sin helt Wylie Burp. Familien Muskowitz bliver lokket vest på af den onde gentlemankat, Kat E. Vræl. Men opdager hans sande plan, nemlig at bruge dem til muse-burgers.Fiewel slår sig sammen med sin trofaste ven, vegetarkatten Tiger. De vil sammen med den legendariske sherif Wylie Burp bekæmpe katte-bandens grusomme plan.Gys og grin er hoveingredienserne i denne hjertevarme familiefilm.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste lydkvalitet og størst bedste skuespillere.

Du er i øjeblikket ser : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten fra Universal Pictures, Amblimation, i HD-kvalitet såvel som burde udgivet som en del af din land. Gør din favoritter øjeblikkeligt film, til skub en mus! Og med en ubegrænset antallet af båndbredde og indhold til at streame, ser hvad du ønsker, når du vil!

... Download film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top kvalitet 720p ....
Director : Phil Nibbelink, Executive Producer : Kathleen Kennedy, Director : Simon Wells, Executive Producer : David Kirschner, Producer : Steven Spielberg, Producer : Robert Watts, Characters : David Kirschner, Screenplay : Flint Dille, Editor : Nick Fletcher, Executive Producer : Frank Marshall, Original Music Composer : James Horner
Sikker, nu du kan se film forbundet med Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten fuldt længde og find den forbindelse til dette movie Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-video.


Tags: sheriff, indianerland, mouse, familie,

Share this article :

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2011. musical movie full - All Rights Reserved